Сегашният Парламент е уязвим, стои гордо и самотно на жълтите павета

...
Сегашният Парламент е уязвим, стои гордо и самотно на жълтите павета
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Некоалицията се страхува от народната любов

Сегашният Парламент е уязвим, стои гордо и самотно  на жълтите павета и отвред може да влезе национална обич. Пример 1997 година – държавното управление на Жан Виденов.  Докато някогашният Партиен дом е добре предпазен отвред  и може елементарно да бъде охраняван от малко полиция “. Това написа  Слави Трифонов  във Фейсбук.

По думите му постройката е добре охранявана , депутатите могат елементарно да бъдат изведени от там и  „ публицистите са натикани в една кочина с тв приемници “ . Според Трифонов от това преместване на Народното събрание няма огромен смисъл с изключение на този, че „ от некоалицията ще се изсмеят в лицето на публицистите “.

„ Всъщност, некоалицията (ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ) се опасява от националната обич “ , написа Трифонов.

От 1 септември Народното събрание ще заседава в постройката на площад Александър I №1 (бившия партиен дом) , съобщи предходната седмица председателят на Народното събрание Росен Желязков. Той изясни на публицисти по какъв начин ще протичат пленарните съвещания през есенната сесия на Народното събрание.

 

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР